"Laat mij je helpen om de perfecte website te bouwen. Binnen 'no time' is jouw website online en zijn je concurrenten op achterstand gezet"

Afzender: Jeremy van der Heijden
Datum: Juni 2013

Beste lezer,

Graag maak ik van de gelegenheid gebruikt om mijzelf even voor te stellen: mijn naam is Jeremy van der Heijden, woonachtig in Berschenhoek en internet ondernemer.

Vanaf 2006 hou ik mij actief bezig met het ondernemen op Internet. Altijd was ik bezig met het ontwikkelen van websites, het optimaliseren van alle pagina's en een top positie in Google proberen te scoren. Ik heb veel verschillende website gehad; affiliate websites om telefoons te verkopen, online dierenwinkel (dropshipment), online klusveiling (vraag en aanbod) en een affiliate tools website. Bij al deze websites stond Internet Marketing centraal.

Met de inkomsten uit de websites en verkoop van enkele heb ik in 2012 de beslissing genomen om te stoppen met mijn fulltime baan en mij volledig te gaan richten op het ondernemen op Internet. Graag wil ik mijn opgebouwde kennis en passie voor internet marketing met je delen.

Trap niet in dezelfde valkuilen...

Om mij heen krijg ik steeds vaker het verzoek van mensen om naar hun website te kijken en feedback te geven hoe ze dingen kunnen verbeteren. Ik merk dat mensen vaak te makkelijk denken over het maken van een website. Hoe vaak kom je niet op een website die bijna van ellende uit elkaar valt?

Mijn jarenlange ervaring zal je helpen te voorkomen om niet tegen dezelfde muren te lopen waartegen ik al ben gelopen. Kleine aanpassingen kunnen al grote gevolgen hebben voor je positie in Google. Zou je een tekst kopiëren van een andere website en deze op je eigen website erop zetten als je weet dat dit ten koste kan gaan van je positie in Google? Lijkt me niet nee...

"Schoenmaker blijf bij je leest!"

Tja, het mag dan een oud gezegde zijn maar nog steeds het beste advies wat ik je kan geven. Als je een onderneming gaat starten als coach, schoonmaker, fysiotherapeut, automonteur of wat dan ook...dan denk je misschien niet als eerste aan het hebben van een website. Maar vergeet niet, een website is je visitekaartje naar al je klanten. Nu kan je ervoor kiezen om zelf een website te gaan maken of een website laten maken door een extern bureau.

MAAR als je zelf een website gaat maken of laten maken, vraag je dan het volgende af:

•  Heb ik de technische kennis om een website te maken dan wel te laten maken?
•  Snap ik waaraan een website moet voldoen om goed te scoren in Google?
•  Heb ik de tijd om met een extern bureau om de tafel te gaan zitten en zullen we elkaar begrijpen?
•  Kan ik zelf de website beheren of moet dat altijd via een extern bureau?
•  Hoeveel kost nu eigenlijk een website en hoe weet ik of deze echt goed is?
•  Hoe lang duurt het voordat mijn website klaar is?

Zo kan ik nog wel 10 vragen opschrijven of je daar wel aan hebt gedacht maar ik wil ook graag een oplossing aandragen. Met mijn kennis en ervaring heb ik een website laten ontwikkelen welke aan alle voorwaarden voldoet waaraan een website moet voldoen. De oplossing voor een goede website bestaat uit de volgende aspecten:

Deze aspecten heb ik samengebracht en dat heeft geresulteerd in wat ik noem het "Internet Ondernemerspakket". Ik heb zo genoemd omdat het al heeft aangetoond een succesvol pakket te zijn voor zowel beginnende ondernemers als ondernemers die al jaren bezig actief zijn.

Het "Internet Ondernemerspakket"!

Het Internet Ondernemerspakket is een complete website waar je binnen een paar dagen mee online kunt zijn. Naast de website krijg je ook toegang tot het Internet Ondernemerspakket klantenomgeving waar je volledig mee zelf aan de slag kunt gaan. Stap voor stap handleidingen kan je vinden aan de hand van video's en tekst. Naast dat alle 'basishandelingen' van de website worden uitgelegd (hoe je dingen kunt aanpassen) gaan we ook een stap verder en leggen we je ook onder andere uit hoe je online meer bekendheid kunt vergaren. Het Internet Ondernemerspakket is dus meer dan alleen een website alleen; het is het ideale pakket voor elke ondernemer!

Een goede website is essentieel...

In het begin op deze pagina had ik het over dat mensen niet goed nadenken over het hebben van een website. Veel mensen zien het hebben van een website meer als noodzakelijk kwaad dan een middel om meer klanten te werven. Graag zet ik nog even op een rijtje wat je in het Ondernemers pakket mag verwachten:

Compleet SEO geoptimaliseerde website
Eenvoudig zelf design in te stellen (header, kleuren, achtergrond, lettertype)
Zelf teksten, afbeeldingen en video's toevoegen en aanpassen
Facebook like box op je website (goed voor het vertrouwen)
Social media integratie (o.a. Twitter, Linkedin, Facebook)
Zelf formulieren aanmaken (bijv. contact formulier)
Google Analytics integratie
Slider mogelijkheid om in te stellen als header
Landingsbaan (begeleid je bezoeker naar de juiste informatie)
Interne links (goed voor Google)
Toegang tot de klantenomgeving met video's en stap voor stap handleidingen
Mogelijkheid om rechtsboven een plaatje over header te plaatsen (bijv. ebook)
Support voor zowel technische als online marketing zaken
Niks extra's te betalen voor technische updates of extra online handleidingen

 

Toegang tot klantenomgeving

Als je besluit om het Internet Ondernemerspakket aan te schaffen dan krijg je ook toegang tot de klantenomgeving. De klantenomgeving is gevuld met video’s, handleidingen en voorbeelden om je website te onderhouden, optimaliseren en (online) te promoten.

Eenmaal klant, is altijd klant. Dat betekent dat alle updates en nieuwe artikelen die worden toegevoegd aan de klantenomgeving je daar automatisch toegang tot krijgt. Hierdoor blijf je altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Klantenomgeving dashboard

Van Basisstappen naar Online Marketing

Uitgebreide instructievideo's

Stap voor stap handleidingen

In elke branche te gebruiken...

Het Internet Ondernemerspakket is voor elke branche te gebruiken. Hieronder wat voorbeelden van klanten van het Internet Ondernemerspakket om je een indruk te geven wat je er allemaal mee kunt doen. Of je nu alleen bent in de Internet Marketing branche of schilder bent van beroep, je kunt het Internet Ondernemerspakket eigenlijk overal wel voor gebruiken.

Hovenier
Internet Marketing

Podotherapeut
Affiliate Marketing

ZZP
Landingspagina voor webshop

Internet Marketing
Winkel Woninginrichting

Mocht je twijfelen of het Internet Ondernemerspakket wel geschikt is voor jouw branche, neem dan even contact op via ons contactformulier en hopen je zo snel mogelijk te kunnen antwoorden.

Ervaringen van gebruikers


Podotherapiedocter.nl
“Aan mijn website zal het niet liggen…”

In 2012 heb ik besloten om een praktijk te openen gevestigd in Lansingerland. Nu heb ik veel verstand van fysio, manuele en podotherapie maar niet van het hebben van een website. Ik wilde dat bezoekers van me website een goede indruk krijgen van de praktijk en van mezelf. Daarnaast moet de website eenvoudig door mezelf te onderhouden zijn en het liefst ook nog goed te vinden in Google.

Zonder het Internet Ondernemerspakket had ik eigenlijk niet geweten wat ik had moeten doen; een website moeten laten ontwikkelen denk ik maar aan welke eisen moet het voldoen en welke prijs is ‘normaal’? Ik ben erg blij met de website en bijgeleverde support, dit heeft mij een hoop frustraties/tijd bespaard en een betere prijs/kwaliteit had ik niet kunnen wensen!

“Eindelijk niet meer afhankelijk van een programmeur”

Een aantal jaar geleden had ik besloten om een website te beginnen in tuinartikelen. Toen ik langs ging bij een webdesign bureau had ik alleen geen idee aan welke voorwaarden de website moest voldoen. Nu een aantal jaar verder ben ik nog steeds bezig om aanpassingen te laten maken. Dit kost veel tijd, energie en helaas ook veel geld.

Met mijn nieuwe project had ik besloten om het Internet Ondernemerspakket aan te schaffen om al deze frustraties te voorkomen. Ik heb echt geen moment spijt gehad van mijn beslissing en het mooie is nu leer ik ook nog eens een hoop aan de hand van de artikelen in de klantenomgeving over internet marketing.


Brandveiligheidsinfo.nl

Puurtuin.nl
“Als ik het kan, dan moet iedereen het kunnen!”

Ik help al jaren mensen met hun tuin maar moest het vooral hebben van me vaste klanten. Af en toe kwam er een nieuwe klant bij via de mond op mond reclame. Door middel van een website wilde ik werken aan me naamsbekendheid en een bron aanboren om nieuwe klanten te werven.

Dankzij mijn investering in het Internet Ondernemerspakket heb ik een website kunnen maken wat precies aan mijn wensen voldoet. En dat heb ik helemaal zelf kunnen doen! En als ik dit allemaal kan doen, dan moet volgens mij iedereen dit kunnen! En ik weet zeker dat Jeremy jullie anders graag wil helpen, net zoals die al vaak bij mij heeft gedaan.

 

Toegang tot het Internet Ondernemerspakket?

We hoeven jou niet te vertellen dat een goede website gewoon veel geld kost. Als je dan ook nog eens een betaalbare website wilt die aan alle eisen moet voldoen dan moet je wel enige technische kennis van zaken hebben. In deze tijden is het wellicht teveel gevraagd om in een keer een bedrag over te maken voor een complete website; wij bieden je daarom de oplossing. Bij ons geven we je de optie om het Internet Ondernemerspakket te betalen in termijnen of in een keer te voldoen.


Standaard Pakket
Vliegende start pakket
Techniek
Compleet geoptimaliseerde en zelf te onderhouden website
Zelf teksten, afbeeldingen en video's toevoegen en aanpassen
Zelf formulieren aanmaken (bijv. contact formulier)
Website is geschikt voor IE, Chrome, Mozilla (Firefox)
Zelf eenvoudig een menu aanmaken en aanpassen
Google Analytics integratie (aantal bezoekers meten)
Zelf de mogelijkheid om extra plugins te installeren
Design
Eenvoudig zelf design in te stellen (header, kleuren, achtergrond, lettertype)
Slider mogelijkheid om in te stellen als header
Mogelijkheid om rechtsboven een plaatje over header te plaatsen (bijv. ebook)
Uw website compleet opgeleverd met een uniek ontwerp op maat die voldoet aan uw wensen (huisstijl van de website)
Hulp bij het formuleren van je slogan / tagline om je boodschap beter te verkondigen
Een scan van je website welkom tekst (belangrijk aspect van je website)
Ontwerp van uw logo, briefpapier, visitekaartje en enveloppe
Op aanvraag
Op aanvraag
SEO
Compleet SEO geoptimaliseerd
Mogelijkheid voor auteursfoto naast zoekresultaten (opvallen)
Interne link generator
Mogelijkheid tot bloggen
Broodkruimels (waar bevindt zich de bezoeker op de website)
Automatisch genereren van sitemap
Social Media
Facebook like box op je website (goed voor het vertrouwen)
Social media integratie (o.a. Twitter, Linkedin, Facebook)
Mogelijkheid om je website / pagina te delen via social media
Facebook pagina totaal ingericht, gestyled en geoptimaliseerd
Facebook pagina voor je koppelen aan website
Google Plus account voor je aanmaken en inrichten zodat auteursfoto naast website komt te staan in zoekresultaten
Klantenomgeving
Toegang tot de volledige klantenomgeving met handleidingen en tips & tricks
Uitleg omtrent waar moet je aan denken bij het starten van een website
Handleidingen voor alle basis handelingen om je website te onderhouden (onder andere hoe je tekst aanpast etc)
Handleidingen om je website nog verder te optimaliseren en uit te bouwen (onder andere SEO en Social Media)
Handleidingen om je online marketing activiteiten uit te breiden en je bekendheid te vergroten (onder andere SEO, Email, Adwords)
Support / Updates
Support voor zowel technische als online marketing zaken
Updates en bug fixes
Eenmaal klant, altijd klant
Hosting per jaar (exclusief BTW)
€ 150,-
€ 150,-
Eenmalige investering (exclusief BTW)
€ 1.497,-
€ 1.747,-
Klik hier om het standaard pakket te bestellen! Klik hier om het vliegende start pakket te bestellen!

Aanbieding maar tijdelijk geldig:

Deze aanbieding is maar tijdelijk geldig. Deze introductieprijs kunnen we niet altijd blijven hanteren aangezien we steeds meer waarde (content) zullen toevoegen aan de klanten omgeving waartoe je toegang zult krijgen. Daarnaast willen we met een groep aan de slag die allemaal rond dezelfde tijd met het Internet Ondernemerspakket zullen starten en wij hierdoor de beste ondersteuning kunnen bieden. We kunnen dan ook geen garanties geven of we het Internet Ondernemerspakket nog ooit zullen aanbieden voor deze lage prijs.

Liever in termijnen betalen?

Sommige mensen betalen het bedrag liever in termijnen. Hierdoor komt de investering minder hard aan en kan je het in 12 maanden geheel afbetalen. Het uiteindelijke bedrag is iets hoger in verband met administratie kosten.

>> Klik hier om het Standaard Pakket voor 167 euro (incl BTW) per maand in een termijn van 12 maanden te betalen

>> Klik hier om het Vliegende Start Pakket voor 197 euro (incl BTW) per maand in een termijn van 12 maanden te betalen

Waarom deze prijs?

Met het Internet Ondernemerspakket ben je goedkoper uit dan om zelf een volledige website te laten ontwikkelen die aan alle (SEO) eisen moet voldoen. Het is ook mogelijk om het Internet Ondernemerspakket in termijnen af te betalen waardoor het minder directe impact heeft op je portemonnee. Vraag gerust een offerte op bij andere partijen en je zult zien dat je altijd duurder uit bent (voor hetzelfde totaal pakket). Wij hebben dit ook gedaan en hebben dit gezet in een overzicht waar je de eenmalige en terugkomende prijzen kunt zien:

Een website zelf laten ontwikkelen
- Soortgelijke website laten bouwen: Minimaal 3.000 euro
- 1 jaar webhosting + database + 250MB = 90 euro
- Updates en support (a 70 euro per uur): ???? euro
- Toegang tot een klantenomgeving met video's en handleidingen: Nee
Totaal: 3.090 euro (excl BTW)

Internet Ondernemerspakket (vliegende start pakket)
- Internet Ondernemerspakket gekocht: normaal 2.497 euro nu voor maar 1.747 euro
- 1 jaar hosting (150 euro per jaar), updates en support = 150 euro
- Toegang tot een klantenomgeving met video's en handleidingen: Ja
Totaal: 2.647 euro nu voor maar 1.897 euro

Introductieprijs
Ten eerste wil ik nogmaals herhalen dat dit een introductieprijs is. Deze prijs zal over een paar maanden omhoog gaan omdat ik er steeds meer content (waarde) aan ga toevoegen. Denk aan instructievideo’s, handleidingen, marketingvideo’s en ebooks.

Voor deze prijs kan je het niet laten (na)maken
Ik kan je de garantie geven dat het niet mogelijk is om dit precies na te laten maken door een extern bureau voor de prijs. No way! Ik kan dit voor deze prijs aanbieden omdat ik het aan meerdere mensen verkoop en uiteindelijk uit te kosten zal komen.

Extern webdesign bureau
Als toevoeging op het vorige punt wil ik nogmaals aanhalen dat een website bij een extern bureau al snel enkele duizenden euro’s kan kosten. Dan heb ik het wel over een goede website en met een systeem erachter waardoor je zelf aanpassingen (tekst, kleuren, lettertype etc) kunt maken. Natuurlijk kan iemand een website maken voor een paar honderd euro, maar is die dan echt wel zo goed? Ik ben ze nog niet tegengekomen

Binnen een paar dagen online
Een website laten maken of als je zelf een website gaat maken, uiteindelijk kost het allemaal veel tijd. Met het ondernemerspakket kan je direct aan de slag en ben je binnen een paar dagen online. Tijd is geld zeggen ze wel eens.

Geen maatwerk en goed getest
Wat heb ik daar een hekel aan zeg… websites die speciaal op maat zijn gemaakt voor mensen die geen flauw idee hebben wat ze eigenlijk hebben laten ontwikkelen. Maatwerk heeft veel nadelen; 1) kost veel geld om helemaal te ontwikkelen 2) elke (kleine) aanpassing kost weer tijd en geld 3) het is niet volledig getest. Natuurlijk zijn er nog meer nadelen maar dit zijn wel de grootste. Het ondernemerspakket is geen maatwerk, maar gebaseerd op WordPress. WordPress wordt door miljoenen mensen gebruikt over de hele wereld en daarom kunnen we er wel van uit gaan dat dit goed getest is.

Begeleiding
Geen call centers, niet doorgeschakeld worden, niet lang te hoeven te wachten op antwoord; als je mij een email stuurt of opbelt dan zal ik ook antwoorden. En ik vind dat nog eens leuk ook!

30 dagen 100% geld terug garantie

Het is voor ons allebei niet goed als je gewoonweg niet tevreden bent met de website. Ondanks ik zelf direct kosten maakt bij het opzetten van je website ben ik bereid om binnen 30 dagen je gehele investering terug te geven.

Ik durf deze garantie te geven omdat ik ten eerste overtuigd ben van het ondernemers pakket en het aan al je verwachtingen zal voldoen. No hard feelings mocht je, om wat voor reden dan ook, je geld terug willen.

Kort samengevat…

•  Je krijgt een kant en klare website
•  Geen technische kennis nodig
•  Stap voor stap begeleiding
•  Website eenvoudig aan te passen naar eigen smaak
•  Rendeert goed in Google
•  Je kunt mij persoonlijk bereiken voor hulp
•  Levenslang updates krijgen
•  Binnen een paar dagen online

Ik kijk er naar uit om met je te gaan samenwerken, jij ook?

Succes!

Jeremy van der Heijden