Internet Ondernemerspakket Update v2.1


Update V2.1

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst proberen te zijn verzamelen wij verbeteringen en eventuele bugs om deze eens in de zoveel tijd door te laten voeren door onze programmeurs.

In de opzet van een stuk landingspagina en daaronder een aantal berichten/artikelen zijn een 3-tal punten gewijzigd. Deze zijn verbeterd naar aanleiding van input van klanten.

1) In plaats van dat er standaard 75 tekens naast een artikel op de hompeage getoond zouden worden hadden de klanten liever zelf de mogelijkheid om aan te geven via de zogenoemde "More tag" hoeveel tekst er getoond wordt.

2) Op de homepage worden per default een aantal berichten/artikelen getoond (dit is eenvoudig aan te passen). Onder deze berichten hebben we nu pagina nummers gezet zodat oudere berichten eenvoudiger bekeken kunnen worden.

3) Bij het gebruik van de shift+enter toets kwam er op de berichtenpagina een groot stuk wit gedeelte. Dit is nu verholpen.


Gerelateerde artikelen:


Over de auteur:

Jeremy van der Heijden

ijn naam is Jeremy van der Heijden, internetondernemer en woonachtig in Bergschenhoek. Ik ben de oprichter en eigenaar van de Website Academie. Vanaf 2006 hou ik mij actief bezig met het ondernemen op Internet. Altijd was ik bezig met het ontwikkelen van websites, het optimaliseren van alle pagina's en een top positie in Google proberen te scoren. Ik heb veel verschillende website gehad; bij al deze websites stond Internet Marketing centraal. Mijn doel is om met mijn opgebouwde kennis en passie voor internet marketing jullie websites te verbeteren.

Plaats een reactie

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.


Facebook