"Bouw met ons samen je perfecte website en volg onze stap voor stap handleidingen om een succesvolle online business neer te zetten"

Afzender: Jeremy van der Heijden
Datum: Oktober 2013

Beste lezer,

Graag maak ik van de gelegenheid gebruikt om mijzelf even voor te stellen: mijn naam is Jeremy van der Heijden, woonachtig in Berschenhoek en internet ondernemer.

Vanaf 2006 hou ik mij actief bezig met het ondernemen op Internet. Altijd was ik bezig met het ontwikkelen van websites, het optimaliseren van alle pagina's en een top positie in Google proberen te scoren. Ik heb veel verschillende website gehad; affiliate websites om telefoons te verkopen, online dierenwinkel (dropshipment), online klusveiling (vraag en aanbod) en een affiliate tools website. Bij al deze websites stond Internet Marketing centraal.

Met de inkomsten uit de websites en verkoop van enkele heb ik in 2012 de beslissing genomen om te stoppen met mijn fulltime baan en mij volledig te gaan richten op het ondernemen op Internet. Graag wil ik mijn opgebouwde kennis en passie voor internet marketing met je delen.

Sinds de start van websiteacademie.nl is de groei van de website opmerkelijk te noemen. Waar je eerste maanden blij moet zijn met 100 bezoekers per maand is het met websiteacademie.nl gelukt om binnen 3 maanden al meer dan 1000 bezoekers per maand te trekken. Op dit moment trekt websiteacademie.nl zelfs al duizenden bezoekers per maand.

Met vallen en opstaan succesvol geworden

Al jaren lang ben ik actief in de Internet en affiliate marketing branche. Al die jaren in de avondjes uurtjes bezig geweest met het opzetten en optimaliseren van websites. In de hoop een klein zakcentje te verdienen.

Verdiende ik toen al geld met mijn websites? Nope, helemaal niet! Ik liep als een kip zonder kop rond. Wist niet wat ik moest doen en deed maar een beetje wat als ik weer wat gelezen had. Het ging vaker niet goed dan wel. Maar goed, ik vond het gewoon leuk om te doen; het was een hobby voor mij.

Wellicht ook wel goed dat ik in die periode niet veel verdiende met mijn websites. Waarom? Omdat ik iemand ben die hard wil werken voor zijn geld. Het moet niet te gemakkelijk gaan want anders kunnen andere mensen die makkelijk kopiëren en komt de klap harder aan als je daarna weer met lege handen staat. Liever een solide basis met mijn eigen identiteit dan een website die eenvoudig te kopiëren is.

Deze solide basis heb ik speciaal laten ontwikkelen door een extern bedrijf. Al mijn kennis en ervaring heb ik in functioneel ontwerp gestopt en resultaat mag er zijn. De website die ik heb laten ontwikkelen gebruik ik zelf voor al mijn affiliate websites. Een daarvan is een iPhone gerelateerde website. Die stond op pagina 2 voordat ik mijn ontwikkelde website erop zetten.

Zoals je hierboven ziet staat de website iphoneabonnement.nl op pagina 2. Deze website stond eigenlijk op pagina 4 maar ik was te laat met het maken van een printscreen als bewijs. Hieronder zie je dat de website nu al op de 3e plek staat en naar mijn inziens een kwestie van tijd als de 2de of zelfs op plek 1 zal komen te staan.

Wel wil ik je duidelijk maken dat dit niet een of ander snel rijk worden methode is. Als je niet bereid ervoor te werken en tijd in te steken dan is het beter om hier ook niet aan te beginnen. Dat is niet alleen zonde van jouw tijd maar ook van de onze.

Trap niet in dezelfde valkuilen...

Om mij heen krijg ik steeds vaker het verzoek van mensen om naar hun website te kijken en feedback te geven hoe ze dingen kunnen verbeteren. Ik merk dat mensen vaak te makkelijk denken over het maken van een website. Hoe vaak kom je niet op een website die bijna van ellende uit elkaar valt?

Mijn jarenlange ervaring zal je helpen te voorkomen om niet tegen dezelfde muren te lopen waartegen ik al ben gelopen. Kleine aanpassingen kunnen al grote gevolgen hebben voor je positie in Google. Zou je een tekst kopiëren van een andere website en deze op je eigen website erop zetten als je weet dat dit ten koste kan gaan van je positie in Google? Lijkt me niet nee...

Oke... Waarom vertel ik je dit en wat heb je eraan?

Een reële vraag nadat je alles gelezen hebt; waarom vertel ik dit nu eigenlijk en wat heb jij eraan? Ik wil graag mensen helpen en ben het zat dat veel mensen worden ‘opgelicht’ door een website van 500 euro waar je geen fluit aan hebt en mee kan. Natuurlijk 500 euro voor een website is weinig geld, maar als je het mij vraagt is dat hetzelfde als een auto kopen zonder wielen; je komt er simpelweg nergens mee!

Als je een onderneming gaat starten als coach, schoonmaker, fysiotherapeut, automonteur of wat dan ook...dan denk je misschien niet als eerste aan het hebben van een website. Maar vergeet niet, een website is je visitekaartje naar al je klanten. Nu kan je ervoor kiezen om zelf een website te gaan maken of een website laten maken door een extern bureau.

MAAR als je zelf een website gaat maken of laten maken, vraag je dan het volgende af:

• Heb ik de technische kennis om een website te maken dan wel te laten maken?

• Snap ik waaraan een website moet voldoen om goed te scoren in Google?

• Heb ik de tijd om met een extern bureau om de tafel te gaan zitten en zullen we elkaar begrijpen?

• Kan ik zelf de website beheren of moet dat altijd via een extern bureau?

• Hoeveel kost nu eigenlijk een website en hoe weet ik of deze echt goed is?

• Hoe lang duurt het voordat mijn website klaar is?

Zo kan ik nog wel 10 vragen opschrijven of je daar wel aan hebt gedacht maar ik wil ook graag een oplossing aandragen. Met mijn kennis en ervaring heb ik een website laten ontwikkelen welke aan alle voorwaarden voldoet waaraan een website moet voldoen. De oplossing voor een goede website bestaat uit de volgende aspecten:

Deze aspecten heb ik samengebracht en dat heeft geresulteerd in wat ik noem het "Internet Ondernemerspakket". Ik heb zo genoemd omdat het al heeft aangetoond een succesvol pakket te zijn voor zowel beginnende ondernemers als ondernemers die al jaren bezig actief zijn.

Het "Internet Ondernemerspakket"!

Het Internet Ondernemerspakket is een complete website waar je binnen een paar dagen mee online kunt zijn. Naast de website krijg je ook toegang tot het Internet Ondernemerspakket klantenomgeving waar je volledig mee zelf aan de slag kunt gaan. Stap voor stap handleidingen kan je vinden aan de hand van video's en tekst. Naast dat alle 'basishandelingen' van de website worden uitgelegd (hoe je dingen kunt aanpassen) gaan we ook een stap verder en leggen we je ook onder andere uit hoe je online meer bekendheid kunt vergaren. Het Internet Ondernemerspakket is dus meer dan alleen een website alleen; het is het ideale pakket voor elke ondernemer!

Een goede website is essentieel...

In het begin op deze pagina had ik het over dat mensen niet goed nadenken over het hebben van een website. Veel mensen zien het hebben van een website meer als noodzakelijk kwaad dan een middel om meer klanten te werven. Graag zet ik nog even op een rijtje wat je in het Ondernemers pakket mag verwachten:

Compleet SEO geoptimaliseerde website
Eenvoudig zelf design in te stellen (header, kleuren, achtergrond, lettertype)
Zelf teksten, afbeeldingen en video's toevoegen en aanpassen
Facebook like box op je website (goed voor het vertrouwen)
Social media integratie (o.a. Twitter, Linkedin, Facebook)
Zelf formulieren aanmaken (bijv. contact formulier)
Google Analytics integratie
Slider mogelijkheid om in te stellen als header
Landingsbaan (begeleid je bezoeker naar de juiste informatie)
Interne links (goed voor Google)
Toegang tot de klantenomgeving met video's en stap voor stap handleidingen
Mogelijkheid om rechtsboven een plaatje over header te plaatsen (bijv. ebook)
Support voor zowel technische als online marketing zaken
Niks extra's te betalen voor technische updates of extra online handleidingen

 

In elke branche te gebruiken...

Het Internet Ondernemerspakket is voor elke branche te gebruiken. Hieronder wat voorbeelden van klanten van het Internet Ondernemerspakket om je een indruk te geven wat je er allemaal mee kunt doen. Of je nu alleen bent in de Internet Marketing branche of schilder bent van beroep, je kunt het Internet Ondernemerspakket eigenlijk overal wel voor gebruiken.

Hovenier

Internet Marketing


Podotherapeut

Affiliate Marketing


ZZP

Landingspagina voor webshop


Internet Marketing

Winkel Woninginrichting

Mocht je twijfelen of het Internet Ondernemerspakket wel geschikt is voor jouw branche, neem dan even contact op via ons contactformulier en hopen je zo snel mogelijk te kunnen antwoorden.

Toegang tot het Internet Ondernemerspakket?

Waar veel webdesigners stoppen bij de oplevering van de website beginnen wij eigenlijk pas. Wij zijn van mening dat je de mensen juist moet helpen, vooral in deze tijd. Met het Internet Ondernemerspakket ben je verzekerd van een goede website, handleidingen, support en updates. Je betaald een eenmalig waar je dus eigenlijk niet alleen een website voor krijgt, maar ook voor al het cursusmateriaal en kennis die wij met je delen.

Wat mag je verwachten?

Na 1 jaar hard gewerkt te hebben aan het Internet Ondernemerspakket mag je wel verwachten natuurlijk. Om je een goed beeld te geven wat je van het Internet Ondernemerspakket mag verwachten gaan we hieronder in op een paar belangrijke aspecten. We hopen dat je hierna begrijpt hoe uniek en compleet dit eigenlijk allemaal is.

Techniek

De techniek van het Internet Ondernemerspakket is gebaseerd op WordPress. WordPress is een open-source systeem die wereldwijd door honderdduizenden mensen word gebruikt. WordPress is een CMS systeem, dat betekent dat er een online admin omgeving achterzit waar je zelf alles (van teksten schrijven tot en met afbeeldingen toevoegen) eenvoudig kunt aanpassen.

Daarnaast zijn er duizenden plugins beschikbaar voor WordPress. Dat betekent dat als je iets nodig hebt gewoon de plugin kunt zoeken en installeren. En het mooie is dat dit meestal gewoon gratis is, of voor een heel klein bedrag. Je hoeft dit in ieder geval niet te laten ontwikkelen.

Compleet geoptimaliseerde en zelf te onderhouden website
Zelf teksten, afbeeldingen en video's toevoegen en aanpassen
Zelf formulieren aanmaken (bijv. contact formulier)
Website is geschikt voor IE, Chrome, Mozilla (Firefox)
Zelf eenvoudig een menu aanmaken en aanpassen
Google Analytics integratie (aantal bezoekers meten)
Zelf de mogelijkheid om extra plugins te installeren

 

Design

Voor het Internet Ondernemerspakket hebben we speciaal een functionaliteit laten ontwikkelen waarmee je zelf de gehele design mee kunt instellen. Denk hierbij aan de achtergrond (kleur of afbeelding), kleur van het menu, headers en knoppen en lettertype. Tevens is het mogelijk om een slider als header te gebruiken.

Voorbeeld om zelf kleur van de achtergrond te kiezen

Voorbeeld van achtergrond afbeelding, header en ebook

Een mogelijkheid om een email lijst op te bouwen is om een gratis ebook aan te bieden. Speciaal voor deze Internet Ondernemers hebben we laten ontwikkelen dat je een ebook rechtsboven over de header heen kunt plaatsen. Je kunt deze plek ook gebruiken om mensen direct naar je afspraak formulier te verwijzen of om je facebook box te plaatsen. Dit alles kan je allemaal zelf doen!

Eenvoudig zelf design in te stellen (header, kleuren, achtergrond, lettertype)
Slider mogelijkheid om in te stellen als header
Mogelijkheid om rechtsboven een plaatje over header te plaatsen (bijv. ebook)

 

SEO

De tijden van met een simpele website goed scoren in Google zijn voorbij. En laten we eerlijk zijn, Google is wel de belangrijkste zoekmachine waar je graag op je zoekwoorden bovenaan wilt staan. Google sleutelt constant aan de ranking factoren en het is zaak dat je website hier mee in gaat.

De website voldoet aan alle eisen waar een goede SEO website aan moet voldoen. Maar dat is niet alles; je website kan nog wel zo SEO geoptimaliseerd zijn, het gaat er ook om dat jij weet wat je moet doen om goed te scoren in Google. In ons klantensysteem hebben wij uitgebreid uitgelegd hoe je goed gevonden kan worden. En daarnaast zijn wij er altijd om je te helpen!

Compleet SEO geoptimaliseerd
Mogelijkheid voor auteursfoto naast zoekresultaten (opvallen)
Mogelijkheid tot bloggen
Broodkruimels (waar bevindt zich de bezoeker op de website)
Automatisch genereren van sitemap

 

Social Media

Social Media is hot! Wij merken dat meningen van onze klanten erg zijn verdeeld over het gebruik van Social Media, de een gebruikt het dagelijks en de ander vind het niet noodzakelijk voor zijn of haar business. Het gaat erom dat alle tools om handen zijn mocht je er graag mee aan de slag willen.

Niet alleen is Social Media compleet geïntegreerd in je website, ook leggen we je uit door middel van onze handleidingen hoe je het beste het een en ander kunt gebruiken en opzetten.

Facebook like box op je website (goed voor het vertrouwen)
Social media integratie (o.a. Twitter, Linkedin, Facebook)
Mogelijkheid om je website / pagina te delen via social media

 

Klantenomgeving

Als je besluit om het Internet Ondernemerspakket aan te schaffen dan krijg je ook toegang tot de klantenomgeving. De klantenomgeving is gevuld met video’s, handleidingen en voorbeelden om je website te onderhouden, optimaliseren en (online) te promoten. Hieronder volgen wat voorbeelden hoe de klantenomgeving eruit ziet.

Klantenomgeving dashboard
Van Basisstappen naar Online Marketing
Uitgebreide instructievideo's
Stap voor stap handleidingen
 

Eenmaal klant, is altijd klant. Dat betekent dat alle updates en nieuwe artikelen die worden toegevoegd aan de klantenomgeving je daar automatisch toegang tot krijgt. Hierdoor blijf je altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Toegang tot de volledige klantenomgeving met handleidingen en tips & tricks
Uitleg omtrent waar moet je aan denken bij het starten van een website Handleidingen voor alle basis handelingen om je website te onderhouden (onder andere hoe je tekst aanpast etc)
Handleidingen om je website nog verder te optimaliseren en uit te bouwen (onder andere SEO en Social Media)
Handleidingen om je online marketing activiteiten uit te breiden en je bekendheid te vergroten (onder andere SEO, Email, Adwords)
Support / Updates Support voor zowel technische als online marketing zaken
Updates en bug fixes
Eenmaal klant, altijd klant

 

Met ons samenwerken?

Hebben we je interesse kunnen wekken en lijkt het je wat om samen met ons het avontuur aan te gaan dan hebben we nu een aanbieding lopen die je dan niet mag missen. Wij hebben er zin in om met mensen samen te werken die bereid zijn om er veel tijd en energie in te steken. Voldoe jij aan dit profiel? Dan nodigen wij je graag uit om met ons samen te werken!

Waarom deze prijs?

Met het Internet Ondernemerspakket ben je goedkoper uit dan om zelf een volledige website te laten ontwikkelen die aan alle (SEO) eisen moet voldoen. Het is ook mogelijk om het Internet Ondernemerspakket in termijnen af te betalen waardoor het minder directe impact heeft op je portemonnee. Vraag gerust een offerte op bij andere partijen en je zult zien dat je altijd duurder uit bent (voor hetzelfde totaal pakket).

Aangezien wij dit extern hebben laten ontwikkelen en aan meerdere partijen aanbieden kunnen wij dit zo laag prijzen. Wij kunnen je verzekeren dat je voor deze prijs niet een dergelijk pakket (website + toegang tot klantensysteem) kunt krijgen. Mocht je het toch aan de dure kant vinden, even goede vrienden en dan raden we je ook aan om verder te kijken; wij kunnen echt niet goedkoper worden.

Voor deze prijs kan je het niet laten (na)maken

Ik kan je de garantie geven dat het niet mogelijk is om dit precies na te laten maken door een extern bureau voor de prijs. No way! Ik kan dit voor deze prijs aanbieden omdat ik het aan meerdere mensen verkoop en uiteindelijk uit te kosten zal komen.

Extern webdesign bureau

Als toevoeging op het vorige punt wil ik nogmaals aanhalen dat een website bij een extern bureau al snel enkele duizenden euro’s kan kosten. Dan heb ik het wel over een goede website en met een systeem erachter waardoor je zelf aanpassingen (tekst, kleuren, lettertype etc) kunt maken. Natuurlijk kan iemand een website maken voor een paar honderd euro, maar is die dan echt wel zo goed? Ik ben ze nog niet tegengekomen

Binnen een paar dagen online

Een website laten maken of als je zelf een website gaat maken, uiteindelijk kost het allemaal veel tijd. Met het ondernemerspakket kan je direct aan de slag en ben je binnen een paar dagen online. Tijd is geld zeggen ze wel eens.

Geen maatwerk en goed getest

Wat heb ik daar een hekel aan zeg… websites die speciaal op maat zijn gemaakt voor mensen die geen flauw idee hebben wat ze eigenlijk hebben laten ontwikkelen. Maatwerk heeft veel nadelen; 1) kost veel geld om helemaal te ontwikkelen 2) elke (kleine) aanpassing kost weer tijd en geld 3) het is niet volledig getest. Natuurlijk zijn er nog meer nadelen maar dit zijn wel de grootste. Het ondernemerspakket is geen maatwerk, maar gebaseerd op WordPress. WordPress wordt door miljoenen mensen gebruikt over de hele wereld en daarom kunnen we er wel van uit gaan dat dit goed getest is.

Begeleiding

Geen call centers, niet doorgeschakeld worden, niet lang te hoeven te wachten op antwoord; als je mij een email stuurt of opbelt dan zal ik ook antwoorden. En ik vind dat nog eens leuk ook!

>> Klik hier om direct toegang te krijgen tot Internet Ondernemerspakket!

Bonus!!

Wij werken nauw samen met een designer die werkelijk kan toveren op het gebied van photoshop. Daarnaast is de designer ook een communicatie specialist. Geloof ons maar dat dit het een unieke combinatie is. De designer heeft al verscheidene klanten van ons naar tevredenheid geholpen. Oke, genoeg met de lofzang; wat is de bonus??

Als mensen besluiten om met ons samen te werken dan kunnen ze voor een kleine meerprijs gebruik maken van de diensten van de designer. Nu wil de designer ons als ‘bedankje’ voor 5 klanten de volgende werkzaamheden gratis uitvoeren:

Uw website compleet opgeleverd met een uniek ontwerp op maat die voldoet aan uw wensen (huisstijl van de website)

Hulp bij het formuleren van je slogan / tagline om je boodschap beter te verkondigen

Een scan van je website welkom tekst (belangrijk aspect van je website)

Facebook pagina totaal ingericht, gestyled en geoptimaliseerd

Facebook pagina voor je koppelen aan website

Google Plus account voor je aanmaken en inrichten zodat auteursfoto naast website komt te staan in zoekresultaten

Dit doet die voor ons omdat we hem veel hebben geholpen met het aanleveren van klanten en het leveren van zijn website. Dit is echt een unieke kans om hier van gebruik te maken. Normaal kost dit zeker 497,- euro (ex BTW). Om een complete stormloop te voorkomen, kunnen we dit echt alleen aan de eerste 5 klanten aanbieden. OP = OP.

>> Klik hier om direct toegang te krijgen tot Internet Ondernemerspakket!

Zij gingen je al voor...

Podotherapiedocter.nl 

 

“Aan mijn website zal het niet liggen…”

In 2012 heb ik besloten om een praktijk te openen gevestigd in Lansingerland. Nu heb ik veel verstand van fysio, manuele en podotherapie maar niet van het hebben van een website. Ik wilde dat bezoekers van me website een goede indruk krijgen van de praktijk en van mezelf. Daarnaast moet de website eenvoudig door mezelf te onderhouden zijn en het liefst ook nog goed te vinden in Google.

Zonder het Internet Ondernemerspakket had ik eigenlijk niet geweten wat ik had moeten doen; een website moeten laten ontwikkelen denk ik maar aan welke eisen moet het voldoen en welke prijs is ‘normaal’? Ik ben erg blij met de website en bijgeleverde support, dit heeft mij een hoop frustraties/tijd bespaard en een betere prijs/kwaliteit had ik niet kunnen wensen!

“Eindelijk niet meer afhankelijk van een programmeur”

Een aantal jaar geleden had ik besloten om een website te beginnen in tuinartikelen. Toen ik langs ging bij een webdesign bureau had ik alleen geen idee aan welke voorwaarden de website moest voldoen. Nu een aantal jaar verder ben ik nog steeds bezig om aanpassingen te laten maken. Dit kost veel tijd, energie en helaas ook veel geld.

Met mijn nieuwe project had ik besloten om het Internet Ondernemerspakket aan te schaffen om al deze frustraties te voorkomen. Ik heb echt geen moment spijt gehad van mijn beslissing en het mooie is nu leer ik ook nog eens een hoop aan de hand van de artikelen in de klantenomgeving over internet marketing.

Brandveiligheidsinfo.nl 
Puurtuin.nl 

“Als ik het kan, dan moet iedereen het kunnen!”

Ik help al jaren mensen met hun tuin maar moest het vooral hebben van me vaste klanten. Af en toe kwam er een nieuwe klant bij via de mond op mond reclame. Door middel van een website wilde ik werken aan me naamsbekendheid en een bron aanboren om nieuwe klanten te werven.

Dankzij mijn investering in het Internet Ondernemerspakket heb ik een website kunnen maken wat precies aan mijn wensen voldoet. En dat heb ik helemaal zelf kunnen doen! En als ik dit allemaal kan doen, dan moet volgens mij iedereen dit kunnen! En ik weet zeker dat Jeremy jullie anders graag wil helpen, net zoals die al vaak bij mij heeft gedaan.

>> Klik hier om direct toegang te krijgen tot Internet Ondernemerspakket!

30 dagen 100% geld terug garantie

Het is voor ons allebei niet goed als je gewoonweg niet tevreden bent met de website. Ondanks ik zelf direct kosten maakt bij het opzetten van je website ben ik bereid om binnen 30 dagen je gehele investering terug te geven.

Ik durf deze garantie te geven omdat ik ten eerste overtuigd ben van het ondernemers pakket en het aan al je verwachtingen zal voldoen. No hard feelings mocht je, om wat voor reden dan ook, je geld terug willen.

Kort samengevat…

• Je krijgt een kant en klare website

• Geen technische kennis nodig

• Stap voor stap begeleiding

• Website eenvoudig aan te passen naar eigen smaak

• Rendeert goed in Google

• Je kunt mij persoonlijk bereiken voor hulp

• Levenslang updates krijgen

• Binnen een paar dagen online

Ik kijk er naar uit om met je te gaan samenwerken, jij ook?

Succes!